Eagles blij met komst PSV'er Hasselbaink

11 januari 2010, 11:29

Met Nigel Hasselbaink vond Go Ahead Eagles dit weekend zijn gewenste versterking voor de voorhoede. De neef van oud-international Jerrel Hasselbaink komt over van PSV, waar hij in het beloftenteam speelde. "Een jongen met veel mogelijkheden. Hij is van origine rechts, maar in mijn ogen kan elke vleugelspits links en rechts spelen", spreekt bestuurslid technische zaken Marc Overmans uit ervaring in De Stentor.

Overmans informeerde enige tijd geleden bij PSV al naar de mogelijkheden om Hasselbaink over te nemen. "Maar toen was verhuur van Nigel nog niet mogelijk", vertelt hij. "Nu viel er wel te praten. Jan Reker was mijn trainer bij Willem II en heeft ons geholpen. Een pluim voor hem, want we kwamen heel snel tot een akkoord."

Ook trainer Andries Ulderink is blij met de komst van de pas 19-jarige spits. "Door het vertrek van Reza Ghoochannejhad en het wegvallen van Patrick Gerritsen zaten we dun in de vleugelspitsen. Nigel is heel snel en heeft scorend vermogen. Natuurlijk is het een jonge speler. De ene keer scoort hij een acht en de andere wedstrijd is het wat minder. Maar een jonge voetballer mag dat", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen