Koster stunt tegen Valencia, zuur verlies Stevens

18 februari 2010, 20:54   Bijgewerkt: 22 februari 2010, 00:36

Adrie Koster heeft met zijn Club Brugge voor een grote verrassing gezorgd door in de eerste wedstrijd van de tweede ronde van de Europa League met 1-0 te winnen van Valencia. Huub Stevens had met Red Bull Salzburg bij Standard Luik minder succes. In de laatste 25 minuten gaf hij een 2-0 voorsprong uit handen: 3-2.

Stevens haalde het einde van de wedstrijd overigens niet. De coach nam in de eerste helft uit protest plaats op de tribunes omdat de arbiter hem had gevraagd een groen hesje aan te trekken. De Limburger weigerde dat. Het is de tweede keer in korte tijd dat Stevens een duel tussen de fans eindigt. Dat overkwam hem twee weken geleden ook al in de verloren bekermatch bij Sturm Graz (1-0).

VfL Wolfsburg heeft zich een goede uitgangspositie voor het bereiken van de laatste 32 verschaft. De Duitsers speelden in Spanje met 2-2 gelijk bij Villarreal. Grafite was twee keer trefzeker voor die Wölfe. Zijn tweede treffer maakte hij vanaf elf meter, na een overtreding van Ivan Marcano, die daarvoor rood kreeg. In de slotfase scoorde Marcos Ruben toch nog de gelijkmaker voor de thuisclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen