Pantelic hervat training, Jol boos op Suarez

19 februari 2010, 13:38   Bijgewerkt: 19 februari 2010, 13:43

Marko Pantelic keert zondag tegen Vitesse vermoedelijk terug in de basis bij Ajax. De Serviër is hersteld van een buikgriep en trainde vrijdag weer mee met de Amsterdamse selectie. Door zijn ziekte miste Pantelic het EL-duel met Juventus (1-2).

Trainer Jol sprak vrijdag nog even met zijn spelers over de onnodige nederlaag tegen de club uit Turijn. "Ik was een beetje boos op Luis Suarez omdat hij een gele kaart kreeg. Hij mist daardoor de return. Gelukkig was Suarez ook boos op zichzelf. Hij heeft beterschap beloofd. Hij kan al tegen Vitesse laten zien dat hij het meent. In de Eredivisie kan hij zich ook geen gele kaart meer permitteren", aldus Jol.

Ook Jan Vertonghen, die in de fout ging bij beide doelpunten van Juventus, kreeg wat commentaar van Jol. Toch wilde de coach de schuld van de nederlaag niet in de schoenen van de Belg schuiven. "Vertonghen baalde ook van die twee tegentreffers. Maar we hebben niet door Vertonghen verloren. We kregen zeventien doelpogingen en Juventus slechts vier. Dan mag je niet verliezen. Maar we moeten niet te lang stil staan bij de nederlaag. Het is nu vooral belangrijk dat we van Vitesse winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen