Remise met perspectief voor Anderlecht

18 februari 2010, 23:20   Bijgewerkt: 18 februari 2010, 23:30

België mag terugkijken op een geslaagde avond in de Europa League. Nadat eerder op de donderdag Standard Luik en Club Brugge respectievelijk Red Bull Salzburg en Valencia versloegen, speelde Anderlecht in Spanje 1-1 bij Athletic de Bilbao.

Romelu Lukaku was opnieuw belangrijk voor Anderlecht, dat na ruim een half uur de leiding greep. De jonge dribbelaar loste na een individuele actie een schot dat nog werd gekeerd, maar Lucas Rodrigo Biglia zorgde in de rebound alsnog voor de 0-1. Mikel San Jose Dominguez zette Bilbao dertien minuten na de rust weer op gelijke hoogte door een korte corner binnen te schieten. 1-1 was tevens de eindscore.

1-1 werd het ook in Berlijn bij Hertha BSC - Benfica. De rode lantaarndrager in de Bundesliga kwam thuis al na vier minuten op achterstand, door een tegengoal van Angel Fabian Di Maria. Javi Garcia maakte na ruim een half uur onbedoeld gelijk voor de Duitse hoofdstedelingen. De Benfica-speler schoot namelijk in eigen doel.

Panathinaikos was in een doelpuntrijke en spectaculaire wedstrijd de betere over AS Roma. De Italianen kwamen in Athene negen minuten voor het einde met 2-1 voor, via David Pizarro (penalty), maar verloren alsnog (3-2). Lazaros Christodoulopoulos en Djibril Cisse bogen in de laatste zes minuten de achterstand om voor de Grieken.

Olympique Marseille, ten slotte, is al nagenoeg zeker van een startbewijs voor de laatste zestien. Op bezoek bij FC Kopenhagen stond het na 85 minuten 1-1, maar door twee goals van Charles Kabore zegevierden de Fransen comfortabel: 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen