Stijnen: "Advocaat komt bij mij voor gesloten deur"

Ger
27 februari 2010, 13:51

Stijn Stijnen speelde donderdag ondanks de 3-0 nederlaag in de Europa League bij Valencia een uitstekende wedstrijd. De keeper van Club Brugge denkt echter niet aan een rentree in de nationale ploeg van België.

"Het klopt dat ik met mijn prestatie tegen Valencia bewezen heb dat ik bij de Duivels thuishoor. Maar zolang Dick Advocaat er zit, zal ik nooit teruggaan. Dat is een feit", zegt Stijnen in de Belgische kranten. "Het was 'leuk' om vast te stellen dat Advocaat vorige week de Europese duels van Anderlecht en Standard bestudeerd had en daar zo over te spreken was. Wij klopten een ploeg van wereldniveau en daar repte hij met geen woord over. Ik vraag mij af wie zich dan laat kennen."

"Club Brugge is te min voor Advocaat", vindt Stijnen. "Hij gaat alleen naar Manchester enzo, dat is interessanter. Ik heb geen behoefte aan een gesprek met Advocaat. Als hij aanbelt, zal hij voor een gesloten deur staan. Voor mij hoeft het dus niet, maar ik denk ook niet dat Advocaat me zou terugvragen als doelman van de nationale ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen