Stoke City knikkert Manchester City uit FA Cup

24 februari 2010, 23:18   Bijgewerkt: 24 februari 2010, 23:49

Manchester City kan een streep zetten door de plannen om dit seizoen een hoofdprijs te winnen. Na de uitschakeling in de halve finale van de League Cup door rivaal Manchester United, werd de miljoenenploeg woensdag ook uit de FA Cup geknikkerd. Het bescheiden Stoke City was na verlenging met 3-1 te sterk.

Breekpunt in de partij was een rode kaart voor Emmanuel Adebayor, vijf minuten voor tijd. Vlak daarvoor was Manchester City op 1-1 gekomen, door een doelpunt van Craig Bellamy. Met een mannetje minder was de ploeg van Roberto Mancini in de verlenging geen partij meer voor Stoke. Ryan Shawcross en Tuncay Sanli scoorden al in de eerste tien minuten van de toegevoegde tijd en beslisten zo het duel. Bij Manchester City zat onze landgenoot Nigel de Jong negentig minuten op de bank.

Naast Stoke bereikten ook Aston Villa en Tottenham Hotspur de volgende ronde. Villa rekende af met Crystal Palace, Tottenham had geen kind aan Bolton Wanderers. Mede dankzij twee goals van Roman Pavlyuchenko werd het 4-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen