Arshavin: "Geen bezwaar als Hiddink naar WK gaat"

Koen Freriks
3 maart 2010, 19:34

Andrei Arshavin heeft geen probleem met de plannen van Guus Hiddink om met Ivoorkust naar het WK in Zuid-Afrika te gaan. De sterspeler van Rusland kijkt met een goed gevoel terug op de samenwerking met zijn bondscoach.

"Ik weet niet hoe de andere internationals er over denken, maar ik zou er geen problemen mee hebben als Guus met een ander land naar het WK gaat", zegt Arshavin in een interview met Sport Express. "Hij heeft er alles aan gedaan om Rusland naar de eindronde te helpen, maar helaas is dat niet gelukt. Het is logisch dat andere landen gebruik willen maken van zijn diensten."

De middenvelder van Arsenal vindt dat Hiddink goed werk heeft verricht voor Rusland. "De vier jaar onder Hiddink zijn goed geweest voor het Russische voetbal. Hij blijft onder alle omstandigheden kalm. Daarnaast heb ik door hem veel zelfvertrouwen gekregen. De trainingen die hij gaf waren van een hoog niveau en hij zorgde voor een uitstekende sfeer rond het elftal."

Hiddink eindigde met Rusland op het EK 2008 als derde, wat iedereen in Europa verraste. De succescoach uit de Achterhoek staat nu op het punt een contract te tekenen als interim-bondscoach van Ivoorkust, dat op het WK in een groep is ingedeeld met onder meer Brazilië en Portugal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen