De Zeeuw gelooft in kampioenschap Ajax

Koen Freriks
20 maart 2010, 11:05   Bijgewerkt: 20 maart 2010, 11:29

Demy de Zeeuw denkt dat als Ajax alles wint, de club er met de landstitel vandoor gaat. Zijn Amsterdamse werkgever heeft een achterstand van zes punten op FC Twente, maar dat kan de ploeg in vorm goedmaken, denkt hij. 

Zaterdag kan PSV de nummer drie van de Eredivisie een handje helpen door van de koploper te winnen. "Ik hoop in ieder geval dat FC Twente niet wint", vertelt de Oranje-international aan RTV Oost. "Dat zou het minste scenario zijn. Een gelijkspel of dat PSV wint zou het beste zijn voor ons. Wij moeten zelf ervoor zorgen dat we de komende wedstrijd winnen. Als we alle wedstrijden winnen, ben ik ervan overtuigd dat we kampioen worden. De lachende derde? Dat weet ik niet, maar we hebben de laatste weken toch veel gepresteerd en de druk op de spelers van FC Twente en PSV gehouden."

"Dat moet zich een keer uitbetalen. Misschien gebeurt dat zaterdag al", vervolgt De Zeeuw. "Ik denk dat mijn oude club AZ ook nog een hele grote rol gaat spelen in het kampioenschap. AZ moet nog tegen FC Twente en PSV spelen. Ze hebben mij verzekerd dat ze zouden winnen." 

Ajax gaat zondagmiddag op bezoek bij RKC Waalwijk. Demy de Zeeuw is er door een schorsing niet bij in dat duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen