Juventus lijkt naast Prandelli te grijpen

10 maart 2010, 19:17   Bijgewerkt: 10 maart 2010, 19:24

Juventus lijkt in de zoektocht naar een nieuwe trainer Cesare Prandelli te kunnen schrappen van het kandidatenlijstje. Het bestuur van Prandelli's huidige werkgever, Fiorentina, verwacht hem namelijk te behouden voor komend seizoen.

"Prandelli staat nog één jaar onder contract bij ons en ik zie geen reden waarom hij ons zou verlaten", vertelde Diego Della Valle, de voorzitter van Fiorentina, in Corriere dello Sport. Juventus is op zoek naar een nieuwe oefenmeester, omdat het contract van interim-trainer Alberto Zaccheroni deze zomer afloopt.

Della Valle voegde er overigens aan toe 'heel blij te zijn met Prandelli'. Dit seizoen gidste de succescoach La Viola naar de achtste finales van de Champions League, waarin het op basis van uitdoelpunten werd uitgeschakeld door Bayern München. In de competitie loopt het minder gesmeerd met de Toscaanse club. Het staat slechts tiende, op elf punten achterstand van de vierde plaats. Die positie geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de Champions League-voorrondes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen