Van Nistelrooy: "Hier doe je het allemaal voor"

11 maart 2010, 22:29

Ruud van Nistelrooy kan tevreden zijn. Tegen Anderlecht mocht de spits voor het eerst in de basis beginnen bij Hamburger SV en mede dankzij één doelpunt van hem wonnen de Duitsers met 3-1. En minstens zo belangrijk: Van Nistelrooy bleef fysiek overeind en maakte, voor het eerst sinds lange tijd, de negentig minuten vol.

"Hier doe je het als voetballer allemaal voor", glundert Van Nistelrooy op de officiële website van zijn club. "Zo'n achtste finale in eigen stadion, onder kunstlicht, is toch iets bijzonders. Zeker omdat het voor mij mijn debuut in de basis was. Ik heb de laatste weken keihard gewerkt om helemaal fit te worden, dit is voor mij een beloning. Zeker omdat ik het team geholpen heb door één doelpunt te maken." 

Eigenlijk scoorde Van Nistelrooy twee keer, maar zijn tweede treffer werd (terecht) afgekeurd wegens buitenspel. "Dat was jammer. Maar al met al kunnen we tevreden zijn over onze prestatie. Achterin hebben we vrijwel niets weggegeven en voorin creëerden we voldoende kansen. Eigenlijk hadden we zelfs nog een vierde goal moeten maken. Nu wacht ons nog een spannende avond in België. Hopelijk blijven we overeind zodat onze droom, de finale in eigen stadion, weer een stap dichterbij is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen