Van Nistelrooy: "Nog twee, drie jaar bij HSV"

Ger
10 maart 2010, 11:19   Bijgewerkt: 10 maart 2010, 11:44

Ruud van Nistelrooy denkt ook na 2011 te kunnen voetballen voor zijn huidige club Hamburger SV. De Nederlandse spits, die in de winterstop overkwam van Real Madrid, heeft bij de Duitsers nog een contract voor anderhalf seizoen.

{image[269912][right-half][]}"Mijn carrière is nog lang niet voorbij", zegt de 33-jarige Van Nistelrooy in Bild. "Bij Hamburger SV zie ik veel mogelijkheden. Ik wil hier nog twee, drie mooie jaren beleven. Wat ik hier meemaak, doet me denken aan Engeland en Old Trafford. De fans zijn zo vriendelijk. Ze geven me een fantastisch gevoel en vormen een grote inspiratie."

"Ik weet dat de club de doelstelling heeft uitgesproken een stabiele club in de Champions League te worden. Het wordt ook weer tijd dat HSV een prijs wint", aldus de routinier, die donderdag naar eigen zeggen kan starten tegen Anderlecht in de Europa League. "Maar ik begrijp het ook als de trainer me nog even ernaast zet. De komende twee weken werken we vier duels af, ik ben nog niet in staat om drie keer negentig minuten te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen