Russische kampioen volgt Van Damme

15 april 2010, 10:42

Oud-Ajacied Jelle van Damme vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Rusland. Hij wordt nauwlettend gevolgd door de Russische kampioen Rubin Kazan, vertelt de verdediger van Anderlecht in het Belgische nieuwsmagazine Knack

Het contract van Van Damme (26) bij Anderlecht loopt nog één jaar door, tot de zomer van 2011. De eerste gesprekken over een vernieuwde verbintenis zijn al achter de rug, vertelt de Belg. "Anderlecht en ik zijn rustig aan het praten, maar het is nog maar april. De club en ik hebben tijd genoeg om te zien waar we naartoe willen."

Op de achtergrond sluimert ook de interesse van Rubin Kazan, geeft Van Damme toe. "Ze blijven mijn prestaties volgen. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. De interesse is concreet, maar ik heb nog met niemand van Kazan gesproken. Met geen enkele andere club, trouwens", zegt de oud-Ajacied, die zelf nog niet lijkt te weten waar zijn voorkeur naar uitgaat. "Tegen een nieuw buitenlands avontuur zeg ik zeker niet neen, maar ik focus me nu niet op een transfer. Het is zeker niet zo dat ik mij nu in de kijker wil spelen. Wie weet teken ik gewoon bij, ik ben er zelf nog niet uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen