Van Nistelrooy: "Petric à la Van Basten"

9 april 2010, 00:12   Bijgewerkt: 9 april 2010, 00:21

Ook Ruud van Nistelrooy heeft genoten van de wondergoal die teamgenoot Mladen Petric donderdag maakte tegen Standard Luik. De Kroatische aanvaller van Hamburger SV passeerde Standard-doelman Bolat met een prachtige omhaal.

"Eentje à la Van Basten", lacht Van Nistelrooy voor de camera van RTL 7. "Dat is voor mij ook genieten. Zeker omdat die goal rust bracht in de ploeg. We kwamen op 1-2 en dat maakte het voor ons een makkelijker. Maar we hebben het sowieso goed gedaan, eigenlijk zijn we zelden in de problemen geweest. Onze Europese droom blijft zodoende in leven", verwijst hij naar de finale, die in Hamburg gespeeld wordt.

Tegen Standard werd Van Nistelrooy bekeken door niemand minder dan bondscoach Bert van Marwijk. "Is dat zo? Oh. Ja, Luik is ook om de hoek natuurlijk", luidt de laconieke reactie van de spits. "Hoe het staat met mij en Oranje? Nou, ik heb de bondscoach nog niet gebeld. Wanneer ik dat ga doen, weet ik nog niet. Dat moment komt vanzelf. Voor mij is het nu vooral zaak om zo door te gaan. Ik ben pas zes of zeven weken helemaal fit, deze lijn moet ik de komende tijd doortrekken", weet hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen