Van Nistelrooy twijfelgeval bij HSV - Nürnberg

30 april 2010, 20:42   Bijgewerkt: 30 april 2010, 20:50

Ruud van Nistelrooy is zaterdag mogelijk absent in de competitiewedstrijd tegen 1.FC Nürnberg. De spits van Hamburger SV speelde donderdagavond weliswaar het hele Europa League-duel met Fulham, toch is de Nederlander nog niet volledig genezen van zijn heupblessure. Trainer Ricardo Moniz wil geen risico nemen met Van Tor.

De krachtmeting met Nürnberg is een belangrijke voor HSV. Die Rothosen hebben drie punten nodig om uitzicht te houden op Europees voetbal. De achterstand op de zesde plaats, die recht geeft op Europa League-voetbal, bedraagt twee wedstrijden voor het einde vijf punten. Robert Tesche is evenals Van Nistelrooy een vraagteken voor de thuiswedstrijd tegen Nürnberg, dat nog tegen degradatie strijdt.

Voor HSV zou het halen van Europees voetbal een kleine pleister op de wonden zijn. De Noord-Duitse formatie is bezig aan een teleurstellend seizoen. Lange tijd hoopte het de Europa League-finale, in de eigen Nordbank Arena, te mogen spelen. Fulham schoot die droom donderdagavond op Craven Cottage echter aan diggelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen