Ajax-coach Jol hoopt nog steeds op Pantelic

29 juni 2010, 16:17

Marko Pantelic is na de zomerstop mogelijk toch nog in de Amsterdam Arena te zien. Trainer Martin Jol heeft nog regelmatig contact met de Servische spits, die het eerder met Ajax niet eens werd over de duur van een nieuw contract.

Pantelic, sinds de zomer van 2009 actief bij de Amsterdammers, wil zijn toekomst veilig stellen en wil daarom een meerjarig contract hebben. Ajax wil echter niet verder gaan dan een éénjarige verbintenis, met een optie voor nog een seizoen. Pantelic is daarom op zoek naar een nieuwe club, maar heeft daarbij vooralsnog geen succes. “Wie weet als het zo stil blijft rond Marko besluit hij, of wij, misschien toch maar wat water bij de wijn te doen…”, sprak Jol op AT5 zijn hoop uit.

Verder drukte Jol de geruchten over de belangstelling voor Mateja Kezman de kop in. Uit het kamp van de voormalig PSV’er werd geclaimd dat Ajax geïnteresseerd is in zijn diensten, maar volgens Jol is dat niet zo. “Kezman is een ander type speler dan dat wij zoeken”, legde de tacticus uit.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen