Bosz wil voortborduren op werk Verbeek

Koen Freriks
29 juni 2010, 11:34

Peter Bosz hoopt bij Heracles Almelo te profiteren van de filosofie van Gertjan Verbeek. De nieuwe hoofdtrainer is van plan voort te borduren op het werk van zijn voorganger: “Ik zou gek zijn als ik dat overboord zou gooien.”

Bosz benadrukt dat Heracles Almelo door de zesde plaats van afgelopen seizoen niet ineens een stabiele subtopper is. “Het verwachtingspatroon van het bestuur vond ik heel belangrijk bij de contractbesprekingen”, zei de oefenmeester tegen De Telegraaf. “Ik was niet aan deze klus begonnen als we voor de zesde tot de achtste plaats moesten voetballen.”

De doelstelling blijft voorzichtig. “Vorig seizoen was een uitzonderlijke prestatie, waarin Heracles geen punt gestolen heeft. Ze bleven echter nagenoeg gevrijwaard van blessures. Alleen Mark-Jan Fledderus lag er lange tijd uit. Die fitte spelersgroep was de verdienste van Verbeek, maar had ook met geluk te maken. Bovendien gaan tegenstanders zich nu anders op Heracles instellen.”

“Veel spelers hebben zich vorig jaar onder Verbeek uitstekend ontwikkeld”, besloot Bosz. “Ik was verrast door de zesde plaats van Heracles; niet door het goede werk van Verbeek. Zijn capaciteiten kende ik, anders had ik hem als technisch directeur twee jaar geleden niet naar Feyenoord gehaald.”

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen