Fulham richt pijlen op Ajax-trainer Jol

Koen Freriks
17 juli 2010, 11:19   Bijgewerkt: 17 juli 2010, 11:53

Fulham probeert Martin Jol los te weken bij Ajax. Een vertrek van de hoofdtrainer van de Amsterdamse club lijkt zelfs serieus aan de orde, melden Engelse media. De Haagse coach heeft volgens The Guardian en The Mirror al gesprekken achter de rug met de Europa League-finalist van afgelopen seizoen. 

Het nieuws over een akkoord is wellicht wat voorbarig, omdat berichten uit Engelse kranten altijd met een korreltje zout moeten worden genomen. Maar dat Jol kandidaat nummer één is om bij Fulham de naar Liverpool vertrokken Roy Hodgson op te volgen, is duidelijk. Dat berichtte het doorgaans betrouwbare [a,http://tinyurl.com/2c2kcf3,_blank,Sky Sports] gisteren al. De technische baas van Ajax trainde in het verleden in Engeland al drie jaar lang Tottenham Hotspur.

Fulham zal er wel een zware, zo niet onmogelijke klus aan krijgen om Ajax zover te krijgen Jol te laten gaan. De club uit de hoofdstad is volop in voorbereiding op de cruciale voorronde van de Champions League, waarin het PAOK Saloniki treft. Tevens presteerde Ajax afgelopen seizoen onder leiding van de 54-jarige oefenmeester uitstekend. Het is echter geen geheim dat de Premier League de droomcompetitie blijft van Jol.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen