Jol krijgt niet veel mee van berichten over Fulham

Ger
18 juli 2010, 21:28   Bijgewerkt: 18 juli 2010, 22:33

Martin Jol blijft stoïcijns over de berichten over zijn vermeende overstap naar Engeland. De trainer van Ajax mag zich volgens diverse Britse kranten in de warme belangstelling van Fulham verheugen.

Jol verblijft momenteel met de selectie van Ajax in Zuid-Europa. "We zitten hier afgezonderd in ons hotel in Portugal. Daardoor heb ik er niet veel van meegekregen", laat Jol weten op de website van zijn Amsterdamse werkgever. "Als ze in Engeland gaan speculeren, dan krijgt de Nederlandse pers daar ook wat van mee.”

De Engelse media schijven dat Jol - die in de Engelse Premier League eerder werkzaam was bij Tottenham Hotspur - uit Amsterdam wil vertrekken vanwege het sombere toekomstbeeld. Ajax sloot het seizoen 2009-2010 af met een verlies van 21 miljoen euro. Op geld voor versterkingen hoeft Jol niet te rekenen.

De hoofdstedelingen beweren dat een exit van de oefenmeester niet aan de orde is. "Het is voor Ajax ook niet wenselijk als Martin Jol zou vertrekken. Daarbij heeft hij een doorlopend contract"', aldus een zegsman van de club zaterdag.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen