Mokotjo: "Feyenoord kan grote dingen doen"

Ger
13 juli 2010, 21:41   Bijgewerkt: 13 juli 2010, 21:54

Kamohelo Mokotjo hoopt de komende weken een plek in de eerste selectie van Feyenoord af te dwingen. De middenvelder kwam begin vorig seizoen over van het Zuid-Afrikaanse Supersport United, maar werd door de Kuipbewoners direct verhuurd aan Excelsior. Tijdens het trainingskamp in Zeeland is hij voor het eerst voor langere tijd op pad met zijn nieuwe ploeggenoten bij Feyenoord.

"Ik heb het gevoel dat ik steeds beter in de groep begin te passen", zegt Mokotjo op de website van zijn werkgever. "Iedereen praat met elkaar en dat vind ik prettig. Ik ben zelf niet zo luidruchtig, maar laat me zeker horen wanneer dat nodig is. Ik vind het belangrijk om ontspannen te zijn op het veld. Want daar moet ik het laten zien. Ik presteer het beste als ik lekker in mijn vel zit en de sfeer goed is."

De Zuid-Afrikaan kreeg aan het begin van de voorbereiding te horen dat hij een plaats in de selectie kan afdwingen. "Ik voel wel enige druk, maar kan er goed mee omgaan. Ik heb vertrouwen in mezelf. We zijn een team en moeten elkaar helpen. Het gaat niet alleen om Mokotjo. Ik moet er alles aan doen om een betere speler voor het elftal te worden."

"Ik geloof er heilig in dat we weer grote dingen kunnen doen met Feyenoord. We hebben een jonge ploeg. Jonge mensen hebben energie en ambities en zijn vol passie. We willen dingen bereiken. Natuurlijk hebben we de tijd, maat we realiseren ons ook dat we het nu al in ons hebben om goede prestaties neer te zetten. Zo lang wij mentaliteit tonen en niet denken dat de buit al binnen is, kunnen we mooie dingen laten zien."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen