Schaken: "Ik kan mee op niveau van Feyenoord"

Ger
11 juli 2010, 14:54

Ruben Schaken heeft genoten van zijn eerste twee weken bij de selectie van Feyenoord. De van VVV Venlo overgekomen vleugelspeler kan naar eigen zeggen mee op het niveau van zijn nieuwe werkgever.

"Ik merk aan alles dat Feyenoord toch een stapje hoger is dan VVV. Op de trainingen is het aanpoten, de jongens zijn allemaal net wat sneller en slimmer. Toch ben ik blij dat ik voor mezelf de bevestiging krijg dat ik ook op dit niveau meekan", zegt Schaken op de website van de Kuipbewoners. De aanvaller kwam tot dusver drie keer in actie voor Feyenoord en hield een goed gevoel over aan die optredens. "Al waren de tegenstanders natuurlijk amateurploegen. Het een mooie opsteker om eens drie keer te scoren in een wedstrijd, maar het zegt nog niet heel veel."

Schaken gaat komende week met Feyenoord op trainingskamp naar Zeeland. "De eerste twee weken stonden vooral in het teken van kennis maken en we hebben veel conditiewerk gedaan. Vanaf zullen we waarschijnlijk ook meer met de bal gaan trainen en moeten we beter op elkaar ingespeeld raken. Mario Been heeft tegen mij gezegd dat ik een type speler ben dat Feyenoord nog niet in de selectie had en ik merk soms dat de ploeg nog een beetje zoekende is hoe ik bereikt kan worden. Door veel met elkaar te trainen en spelen zal dat zeker nog beter gaan."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen