Topscorer Beerens: "Niet bezig met transfer"

18 juli 2010, 13:51   Bijgewerkt: 18 juli 2010, 13:56

Met veertien doelpunten is Roy Beerens bij SC Heerenveen de onbetwiste topscorer van de voorbereiding. Tegen FC Zwolle (2-0) voegde de buitenspeler zaterdag weer twee goals toe aan zijn totaal. Met zijn goede spel heeft hij wellicht de interesse gewekt van andere clubs, maar daar is Beerens zelf voorlopig niet mee bezig.

"Als je goed speelt komen de clubs vanzelf, maar daar ben ik totaal niet mee bezig. Ik concentreer me op Heerenveen. Daar sta ik ook nog drie jaar onder contract", zegt Beerens op de website van de Friese club. Reden om te vertrekken heeft Beerens niet, zeker nu Ron Jans als trainer aan de slag gegaan is. "Hij weet wat hij wil, hij is eerlijk en dat vind ik prettig. Ook al kan dat soms hard aanvoelen. Er is meer rust in het team gekomen. Ik speel hier met plezier, dit is een leuke groep", zegt hij.

Ook de komst van spits Bas Dost van Heracles is voor Beerens aanleiding om in Friesland te blijven. Door liesproblemen speelde Dost deze zomer nog geen minuut in het shirt van SC Heerenveen, maar Beerens kijkt uit naar zijn samenwerking met de spits van Jong Oranje. "Hij is een fantastische spits, niet voor niets wilde Heerenveen hem graag hebben. Ik ben benieuwd naar onze samenwerking."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen