Viktor Elm fris terug uit Zweden: "De wil is groot"

Ger
1 juli 2010, 14:16   Bijgewerkt: 1 juli 2010, 14:40

Viktor Elm aast deze voetbaljaargang op sportieve revanche bij SC Heerenveen. De Zweedse middenvelder heeft mede als gevolg van de ziekte van Lyme en een liesblessure een matig seizoen achter de rug.

De 24-jarige Elm is weer fris na een vakantie in eigen land. "Ik heb de eerste drie weken rust genomen. Daarna ben ik met vrienden gaan tennissen, heb ik boslopen gedaan en een paar maal bij mijn oude club Kalmar meegetraind. Ik voelde mijn kracht langzaam terugkomen", zegt hij op de website van SC Heerenveen.

Elm is tevreden over het eerste oefenduel van de Friezen, tegen de amateurs van Gaasterlân/Sleat (7-0). "De wil is groot. Het was nog niet top, maar dat kun je na een week training ook niet verwachten. Zeven doelpunten vind ik prima voor een eerste wedstrijd." De Scandinaviër nam zelf twee treffers voor zijn rekening. "Het is lekker om zo te beginnen. Ik hoop dat er zo nog veel doelpunten volgen."

De middenvelder is vol lof over de aanpak van Ron Jans, de nieuwe hoofdtrainer. "Jans straalt veel positieve energie uit. Dat hadden we nodig. Hij is bovendien duidelijk en direct, zegt waar het op staat en wat de bedoeling is. Iedereen weet wat hij moet doen. Dat was afgelopen seizoen niet het geval. Met drie trainers was het steeds weer anders, dan kun je nooit presteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen