Transfer Velthuizen rond, opvolger staat al klaar

24 augustus 2010, 11:51   Bijgewerkt: 24 augustus 2010, 12:10

Piet Velthuizen vertrekt definitief bij Vitesse. De Arnhemse club heeft met Hercules Alicante overeenstemming bereikt over de transfersom voor de 23-jarige doelman. Zijn mogelijke opvolger Matej Delac stond dinsdagmorgen al op het trainingsveld.

Naar verluidt is met de transfer van Velthuizen een bedrag van 800.000 euro gemoeid. Het contract van Velthuizen bij Vitesse liep nog één jaar door. De doelman zelf gaf eerder deze week al aan dat hij dolgraag naar de Spaanse promovendus wilde verkassen. "Ik wil heel graag in Spanje spelen. Het ziet er naar uit dat het gaat lukken. Maar ik ben pas echt happy als alles definitief is", aldus de international.

Als vervanger van Velthuizen heeft Vitesse de pas 18-jarige Matej Delac op het oog. De jonge Kroaat staat op dit moment nog onder contract bij Chelsea en wordt gehuurd, met optie tot koop. Hij wordt dinsdag al medisch gekeurd. "Daarna kan het zijn komst snel bevestigd worden", aldus een woordvoerster van de club.

Ook maakt Vitesse nog steeds serieus werk van de komst van Ismail Aissati van Ajax. "We zijn er mee bezig en hopen snel op een akkoord", aldus de zegsvrouw.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen