'Vitesse mikt nu ook op Ajacied Sulejmani'

23 augustus 2010, 21:28   Bijgewerkt: 23 augustus 2010, 21:35

De deur van het Gelredome lijkt wijd open te staan voor Serviërs. Nadat Vitesse zich eerder op de avond al verzekerde van de komst van Slobodan Rajkovic en Nemanja Matic, willen de Arnhemmers nu ook Miralem Sulejmani binnenhalen. VI meldt dat de Gelderse club de aanvaller wil huren Ajax, waar hij vaak op de bank zit.

Sulejmani kwam in de zomer van 2008 met hoge verwachtingen van SC Heerenveen naar de Amsterdam ArenA. Zijn niveau van in Friesland haalde hij echter nooit, maar hij strijkt wel een miljoenensalaris op. Voor Merab Jordania, de nieuwe eigenaar van Vitesse, is het honorarium van de Servische jeugdinternational in ieder geval geen enkel probleem. De Georgiër is bereid het volledige loon van Sulejmani te betalen.

Het is niet bekend of Sulejmani, die eerder een overstap naar West Ham United zag afketsen omdat hij geen werkvergunning kreeg, een transfer naar Vitesse ziet zitten.

Ismaïl Aissati, die Vitesse eveneens van Ajax wil huren, doet dat in elk geval wel. Bij Vitesse zit men echter niet op één lijn over de komst van de jonge middenvelder. Zo zegt technisch directeur Ted van Leeuwen aan Voetbal International: “'Het is beslist nog niet rond”. Jordania is een stuk zekerder van zijn zaak. “Aissati komt zeker. Ik twijfel er niet aan dat hij hier straks speelt”, aldus de Georgische beleidsbepaler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen