"Azerbeidzjan heeft potentie om ons pijn te doen"

5 september 2010, 14:52

Miroslav Klose heeft twee dagen voor het duel met Azerbeidzjan een opmerkelijke uitspraak gedaan. De aanvaller van de nationale ploeg van Duitsland verwacht dat de wedstrijd tegen de Oost-Europeanen, in de kwalificatie voor Euro 2012, moeilijker wordt dan de WK-wedstrijden tegen Engeland en Argentinië.

“Het is moeilijker om jezelf te motiveren voor een wedstrijd tegen Azerbeidzjan dan voor duels met Argentinië of Engeland”, vertelde Klose zondag op de FIFA-website. Bovendien verwacht de spits van Bayern München dat de spelers van Azerbeidzjan met het mes tussen de tanden naar Duitsland zullen komen.

“Zij zullen heel scherp zijn”, waarschuwt Klose, die vrijdag tegen België zijn 53ste interlanddoelpunt maakte. “Voor dit soort landen is het geweldig om tegen Duitsland te mogen spelen en het is voor hen een unieke kans om ons te verslaan.”

Hoewel Azerbeidzjan tot de voetbaldwergen van Europa gerekend mag worden, ziet Klose wel wat kwaliteit in de ploeg. “Ze hebben een erg atletisch team. Ze hebben de potentie om ons pijn te doen. In het verleden hebben we het al eens moeilijk met hen gehad. Desondanks is en blijft ons doel gewoon drie punten pakken.”

Op weg naar het WK in Zuid-Afrika speelde die Mannschaft in de voorronde ook al tegen Azerbeidzjan. Toen werd thuis met 4-0 gewonnen en uit met 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen