Brood over NAC: "Het is me niet gegund"

11 september 2010, 09:44   Bijgewerkt: 11 september 2010, 09:53

Ruud Brood heeft zich er bij neergelegd dat hij niet de nieuwe trainer van NAC Breda wordt. De huidige coach van RKC Waalwijk stond bovenaan het verlanglijstje van NAC en had zelf ook wel oren naar een overstap, maar beide clubs kwamen er niet uit.

NAC en RKC waren lang in gesprek, maar deze week liet de ploeg uit de Eredivisie weten dat een overstap van Brood om financiële redenen van de baan is. "Ja, blijkbaar is er vanuit Breda een bericht uit gegaan. Nu is het dus voor iedereen duidelijk, deze zaak is klaar. De clubs komen er niet uit, NAC heeft het laatste stapje niet kunnen zetten", reageert Brood op de website van de Jupiler League. 

De oud-verdediger is teleurgesteld. "Iedere trainer heeft ambities. Maar goed, het zij zo. Het is me niet gegund. Maar aan de andere kant: ik zit bij een mooie club. Ik ga echt niet met de pest in mijn lijf verder bij RKC, zeker niet. Ik heb hier een fantastische groep en een mooie staf. En misschien is driemaal scheepsrecht. Dit was de tweede keer dat ik trainer van NAC kon worden, dus wie weet komt er nog een derde keer."

Met RKC won Brood vrijdag de uitwedstrijd tegen AGOVV. Hier een samenvatting

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen