Donk: "Ik heb hard gevloekt in de kleedkamer"

Ger
27 september 2010, 14:42

Het kwakkelende Club Brugge incasseerde zondagavond een nieuwe domper bij Germinal Beerschot (2-1). Ryan Donk en Adrie Koster treuren over de vierde competitienederlaag van het seizoen.

"Dit is echt balen, want we geven hier de drie punten zomaar weg. Iedereen verwerkt zo’n nederlaag op zijn eigen manier, maar ik heb in elk geval heel hard gevloekt in de kleedkamer", zegt verdediger Donk op de website van Club Brugge. "Of dit gevolgen heeft voor de partij van donderdag tegen Villarreal? Eigenlijk niet, want Europees voetbal is een heel ander verhaal. Daar beginnen we weer vanaf nul en dus moeten we er het beste van proberen te maken."

Trainer Koster zag een wedstrijd met twee gezichten. "Onze eerste helft was hier misschien van het beste wat we dit seizoen al hebben laten zien. Daarom is het ook bijzonder zuur om te verliezen. Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was enorm. Het is onbegrijpelijk, maar we hebben na de pauze niet meer gevoetbald. Ik zag bovendien geen initiatief meer en we gleden steeds verder weg. Het resultaat vanavond toont dat we niet moeten denken dat we er al zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen