Kuyt fit genoeg voor basisplek tegen Sunderland

24 september 2010, 18:18

De aankondiging van manager Roy Hodgson van Liverpool dat hij, na de blamage van woensdag in het bekertoernooi, dit weekend een compleet ander elftal het veld in stuurt, komt Dirk Kuyt niet slecht uit. De aanvaller is voldoende hersteld van zijn schouderblessure om zaterdag tegen Sunderland zijn rentree in de basis te maken.

Kuyt blesseerde zich begin deze maand op de training van het Nederlands elftal aan een schouder. Er werd verwacht dat de Katwijker zeker een maand buiten spel zou staan, maar de hersteltijd blijkt een weekje korter. “Ik heb hard gewerkt”, vertelt Kuyt tegen Voetbal International. “Mijn schouder ziet er goed uit. Ik had met de trainer afgesproken dat ik zelf aan zou geven wanneer ik weer kon spelen. Zoals ik me nu voel, kan ik gewoon in de basis beginnen.”

“Ik ben ontzettend blij met het herstel. Nu hoef ik de wedstrijd tegen FC Utrecht ook niet te missen”, verwijst Kuyt naar het Europa League-treffen met zijn oude club, dat komende donderdag plaatsvindt in de Galgenwaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen