"Leonardo gedraagt zich als Onze Lieve Heer"

Ger
4 september 2010, 19:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kees Kwakman heeft een reactie gegeven op de harde kritiek van Leonardo, zijn oud-ploeggenoot bij NAC Breda. De naar FC Augsburg vertrokken Volendammer zou volgens de Braziliaan hooguit een ballenjongen kunnen zijn bij Ajax of Feyenoord, terwijl Leonardo zelf wél voor de twee topclubs uitkwam.

De verbale uithaal van Leonardo volgde op een eerder interview van Kwakman, die liet optekenen dat de aanvaller niet hard genoeg zijn best deed en niet luisterde naar zijn teamgenoten. "Eigenlijk zou ik niet eens moeten reageren op dit hele verhaal, maar er staan natuurlijk een paar onwaarheden in", aldus Kwakman tegen Voetbal International over de teksten van Leonardo.

Leonardo stelde verder dat Kwakman in een jaar tijd nooit heeft laten zien wat hij kan. "Hij begint over vorig jaar te praten? We kunnen de statistieken er wel even bijpakken hoor. Dan kunnen we zien hoe vaak Leonardo getraind, gespeeld en gescoord heeft. En kunnen we ook even kijken wie er meer waarde heeft gehad voor NAC. Leo heeft wel een keer gelijk in zijn verhaal. Ik ben geen topper en zal inderdaad nooit voor Ajax spelen, maar gelukkig weet ik dat van mezelf en probeer ik er wel alles aan te doen om een betere speler te worden. Dat is bovendien altijd nog beter dan je te gedragen alsof je Onze Lieve Heer zelf bent."

Kwakman hoopt tot slot op betere tijden voor zijn oude club. "John Karelse heeft eigenlijk wel gelijk, elke seconde energie die je in hem steekt is er één teveel, dus laten we er maar over ophouden. Ik wens alle andere spelers van NAC en alle supporters oprecht een supergoed seizoen toe en ben er heel trots op dat ik daar heb mogen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen