Leonardo haalt uit naar Karelse en Kwakman

3 september 2010, 16:31   Bijgewerkt: 3 september 2010, 16:40

De onrust bij NAC Breda is verder toegenomen. In een interview met NUSport uit vleugelaanvaller Leonardo zijn onvrede over de gang van zaken bij de Brabantse club. Interim-trainer John Karelse en verdediger Kees Kwakman, die onlangs overstapte naar het Duitse FC Augsburg, krijgen er flink van langs.

Karelse haalde Leonardo in de wedstrijd tegen VVV Venlo voortijdig naar de kant. Toen de Braziliaan vervolgens geïrriteerd de kleedkamer opzocht, meldde de coach 'helemaal klaar te zijn' met de nukkige aanvaller. Leonardo snapt daar niets van. "Ik heb nog nooit een trainer meegemaakt die na afloop van een wedstrijd over zijn eigen speler zegt dat hij er geen energie meer insteekt. Ik kan over hem ook wel een boekje open doen. Maar ik ben zo professioneel om dat niet te doen."

"Intern bij NAC weten ze hoe hij is en hoe ik ben. Het is niet voor niets dat er een nieuwe trainer komt", geeft Leonardo een flinke sneer aan Karelse. Hij heeft wel een voorkeur voor een nieuwe coach. "Ik hoop op Ruud Brood, Alfred Schreuder of Kees van Wonderen. Zij kennen de club en zijn moderne trainers, ze weten hoe ze met spelers moeten omgaan. Onder Robert Maaskant hoorde je nooit dat ik me slecht gedroeg. Sinds hij weg is, lijkt het of ik de nieuwe Zwarte Piet ben geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen