NAC legt mondige Leonardo geldboete op

7 september 2010, 09:19

De problemen bij NAC Breda tussen Leonardo en coach John Karelse zijn uitgepraat. Technisch directeur Jeffrey van As had maandag een gesprek met beide heren, die in de media met modder naar elkaar gegooid hadden. 

Karelse liet na de wedstrijd tegen VVV Venlo weten 'geen energie meer te willen steken' in Leonardo, die na een wissel boos de kleedkamer opzocht. Enkele dagen later reageerde de Braziliaan in een interview met NUSport fel op deze uitlatingen van zijn (interim-)trainer. "Ik kan over hem ook wel een boekje open doen. Maar ik ben zo professioneel om dat niet te doen. Intern bij NAC weten ze hoe hij is en hoe ik ben. Het is niet voor niets dat er een nieuwe trainer komt", zei Leonardo. Hiervoor heeft hij een goedboete opgelegd gekregen, laat Van As weten tegenover BN De Stem

Van As vond ook de uitlatingen van Karelse niet professioneel. "Een trainer moet altijd energie blijven steken in het gedrag van een speler", vindt hij. Volgens Van As is Leonardo de laatste tijd juist goed op dreef. "Ik moet ook zeggen dat wat je ook van zijn gedrag vindt, Leonardo de laatste tijd op het veld beter uit de verf komt dan voorheen. Amoah schiet er vier in, maar dat ligt ook aan de aanwezigheid van ‘Leo’."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen