Rigters: "Wil mezelf bewijzen bij Willem II"

2 september 2010, 15:17   Bijgewerkt: 16 januari 2011, 14:35

Maceo Rigters is na drie seizoenen terug in de Eredivisie. Na een uitstekend jeugd EK in 2007 in eigen land verliet hij NAC Breda om bij Blackburn Rovers aan de slag te gaan. Een doorbrak bij de Engelse ploeg maakte de aanvaller niet. Het gaat hem echter te ver om te zeggen dat hij is mislukt bij de Engelse middenmoter.

“Mislukt is een lelijk woord, maar ik ben daar in elk geval niet geslaagd”, reageert Rigters in de microfoon van Omroep Brabant. “Ik ben daar wel beter geworden en ik kom terug naar Nederland om mezelf te bewijzen.”

Met zijn laatste zin drukt Rigters de verhalen over het feit dat hij de naar FC Utrecht vertrokken Frank Demouge moet opvolgen de kop in. “Ik heb het Nederlands voetbal in Engeland niet heel goed gevolgd, dus ik weet niet precies wat hij heeft gedaan. Ik ben hier in elk geval niet gekomen om zijn plaats in te nemen.”

Dat Willem II puntloos onderaan staat in de Eredivisie was voor Rigters geen reden om te bedanken voor de interesse van de Tilburgse formatie. “Ik denk niet: ‘waar begin ik aan’. Er zijn pas vier duels gespeeld. We hebben een nieuw team en dat is moeilijk in elkaar te krijgen, maar na een tijdje zou het moeten lopen. Volgende week spelen we tegen Ajax, dat is een heel moeilijk duel. Daarna ontmoeten we ADO Den Haag. Dat is een wedstrijd die we kunnen, eigenlijk moeten, winnen”, besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen