V/d Vaart: "Veel spelers dromen van Engeland"

5 september 2010, 14:04   Bijgewerkt: 5 september 2010, 14:11

Op het allerlaatste moment van de transferperiode vertrok Rafael van der Vaart van Real Madrid naar Tottenham Hotspur. De middenvelder is blij met zijn transfer. “Veel spelers dromen van de Premier League. Daarin mag ik nu spelen.”

“Ik moet me snel aanpassen aan het land, het leven en het voetbal dat hier wordt gespeeld, maar ik denk niet dat dit een probleem is voor een Nederlander die al in Duitsland en Spanje actief is geweest”, zegt Van der Vaart in The People.

Van der Vaart heeft altijd voor zijn kans willen knokken bij Real Madrid, maar toen hem écht duidelijk werd dat hij niet voorkwam in de plannen van José Mourinho, besloot hij naar White Hart Lane te vertrekken. “Deze zomer heb ik veel aanbiedingen gekregen, maar ik wilde de uitdaging aangaan bij Real en met José Mourinho werken”, vervolgt de international van Oranje.

“Toen ik te horen kreeg dat ik niet langer op speeltijd hoefde te rekenen, leek het me de beste oplossing om te vertrekken. Tottenham was al lange tijd geïnteresseerd in me, maar pas op het laatste moment kon de club mij halen. Pas op dinsdagochtend kreeg ik een aanbieding, waardoor ik weinig bedenktijd had. Ik hoop dat ik de juiste keuze heb gemaakt en dat ik succes zal hebben in mijn nieuwe avontuur.”

Van der Vaart is onder de indruk van de Premier League. “Ik heb tegen veel Engelse clubs gespeeld en hun kwaliteit is overweldigend. Hopelijk hebben we bij de Spurs succes, maar nu kan ik alleen maar beloven dat ik heel hard zal werken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen