Van Nistelrooy: "Komst naar HSV beste beslissing"

9 september 2010, 10:05   Bijgewerkt: 9 september 2010, 10:11

Ruud van Nistelrooy is weer helemaal terug. Niet alleen op clubniveau, maar ook als international. Tegen San Marino en Finland maakte hij als invaller zijn rentree bij Oranje en het EK van 2012 lijkt ineens een reëel doel. Dat heeft hij allemaal te danken aan zijn overstap naar Hamburger SV in januari van dit jaar, vindt de spits.

Van Nistelrooy verruilde in de winterstop Real Madrid voor een avontuur bij de Duitse club. "Overstappen naar Hamburger SV is de beste beslissing die had kunnen nemen", zegt hij in het Hamburger Abendblatt over zijn transfer. "Niet veel clubs hadden toen nog veel vertrouwen in mij. Ik zal nooit vergeten dat HSV in mij geloofde."

Zijn contract in Hamburg loopt tot medio 2011, maar de 34-jarige Van Nistelrooy staat open voor een nieuwe verbintenis. "Als de clubleiding daarover wil praten, ga ik zeker luisteren. Ik wil volop genieten van de rest van mijn carrière. Of ik mijn loopbaan niet af wil sluiten in Nederland? Dat is momenteel helemaal geen thema."

Genieten doet Van Nistelrooy momenteel volop, ook bij Oranje. "Voor het eerst maken mijn kinderen bewust mee dat ik voor Nederland speel. "Papa Oranje, papa Oranje", zegt mijn zoontje Liam de hele tijd. Prachtig. Of ik toekomst bij Oranje heb weet ik niet, maar het EK van 2012 is een realistisch doel. Zo lang ik fit blijf, wil ik voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen