Dost wil binnen twee jaar stapje hogerop

30 oktober 2010, 10:03

Hoewel Bas Dost met vier doelpunten in negen wedstrijden goed aan het seizoen is begonnen, plaatste trainer Ron Jans van SC Heerenveen hem vorige week op de bank in de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo, tot teleurstelling van de 21-jarige spits.

“Als je na zeven of acht wedstrijden in de basis er opeens naast staat, dan is dat vervelend. Een plaats op de bank was voor mij een signaal dat de technische staf niet tevreden was. Er is maar een persoon die daaraan wat kan doen en dat ben ik zelf”, citeert het Friesch Dagblad Dost, die met doelpunten tegen VVV Venlo en Ajax zijn seizoenproductie in vier dagen tijd opvoerde tot zes goals.

Jans uitte onlangs inderdaad wat kritiek op Dost. Zo verlangt de coach meer scherpte van de aanvaller voor het doel. “Daar zit wat in”, vervolgt Dost. “Het is een manier waarop de trainer mij een tandje wil laten bij schakelen, mij wil prikkelen. Misschien ben ik soms wat te makkelijk.”

Ondanks de negatieve kanttekeningen van Jans bij het functioneren van Dost, staat de speler nog altijd helemaal achter zijn transfer van Heracles naar Heerenveen, die afgelopen zomer plaatsvond. “Ik ben hier vanaf minuut een goed opgevangen”, gaat hij verder. “Heerenveen staat erom bekend dat je er een opstap kunt maken. Ik wil doorontwikkelen en binnen twee jaar een stap maken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen