Dzeko springt in de bres voor trainer McClaren

29 oktober 2010, 19:17   Bijgewerkt: 29 oktober 2010, 19:23

Steve McClaren bevindt zich in het seizoen nadat hij FC Twente landskampioen maakte in zwaar weer. De positie van de nieuwe trainer van VfL Wolfsburg is na twee opeenvolgende verliespartijen in de Bundesliga weer ter discussie komen te staan. De seizoensaanvang van de Duitse titelhouder van 2009 was met drie nederlagen ondermaats, maar na drie achtereenvolgende winstpartijen leek alles weer pais en vree. Spits Edin Dzeko voelt zich nu genoodzaakt het op te nemen voor zijn coach.

“We moeten McClaren te hulp schieten. Hij is een erg goede coach en een goed mens bovendien. Wij, de spelers, zijn de schuldigen”, steekt de de Bosniër de hand in eigen boezem op de officiële website van Wolfsburg.

Afgelopen dinsdag wist Wolfsburg nog wel te zegevieren in de beker tegen Victoria Hamburg, maar Dzeko is van mening dat de Engelse oefenmeester alsnog op de wipstoel blijft zitten.

“Wij deden daar niks meer dan onze plicht”, meldt de spits over de bekerpartij. Zaterdagmiddag dient de equipe van McClaren het op te nemen tegen VfB Stuttgart, dat eveneens een slechte seizoensstart beleefde en trainer Christian Gross recentelijk de laan uit stuurde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen