Hagi kandidaat om Rijkaard op te volgen

Ger
19 oktober 2010, 21:58

De geluiden over een vertrek van trainer Frank Rijkaard bij Galatasaray klinken steeds luider in de Turkse kranten. De naam van Gheorge Hagi gaat nadrukkelijk rond als opvolger van de Nederlandse oud-international. De Roemeen heeft al laten weten een eventuele aanbieding niet af te zullen slaan.

Onder leiding van Rijkaard is Galatasaray teleurstellend aan het seizoen begonnen. De Turkse topclub bezet na acht wedstrijden slechts de negende plaats op de ranglijst. Afgelopen zondag verloor Galatasaray nog op eigen veld van Ankaragücü (2-4). De achterstand op lijstaanvoerder Bursaspor omvat al acht punten.

Volgens Turkse media is het ontslag van Rijkaard een kwestie van tijd en staat met Hagi al een opvolger klaar. De Roemeen had Galatasaray al eens onder zijn hoede en kwam bovendien als speler uit voor Cim Bom. Hagi krijgt de steun van Hakan Sükür, die mogelijk als nieuwe technisch directeur bij Galatasaray aan de slag gaat.

De club uit Istanbul lijkt alleen nog aan te hikken tegen het forse geldbedrag dat de exit van Rijkaard en assistent-trainer Johan Neeskens kost. De trainer zou 3,5 miljoen euro als afkoopsom moeten ontvangen, zijn rechterhand 1,5 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen