Hodgson: "Twijfel niet aan mijn intelligentie"

Ger
3 oktober 2010, 10:50   Bijgewerkt: 3 oktober 2010, 11:47

Liverpool-manager Roy Hodgson wordt door de slechte start van het seizoen onder vuur genomen in de Engelse kranten. De ervaren oefenmeester reageert als door een adder gebeten op de berichtgeving.

"Het is belediging om te suggereren dat mijn werkwijze na 35 jaar opeens niet meer werkt", briest Hodgson tegen Sky Sports. "Ongelooflijk, deze methode heeft me tot een van de meest gerespecteerde coaches van Europa gemaakt. Het klikte bij Halmstads, Orebro, Xamax Neuchatel, de Zwitserse ploeg en vele andere werkgevers. De negatieve geluiden zullen niets veranderen, ik blijf op deze manier doorwerken."

"We hebben pas zes competitieduels achter de rug in een seizoen waarin we in totaal 38 wedstrijden zullen afwerken. Het maakt me geen donder uit dat we momenteel op de achttiende plaats staan. Maar wees realistisch en twijfel niet aan mijn intelligentie", aldus de trainer, die stelt dat de lat bij Liverpool erg hoog ligt. "We leven echter niet in een droomwereld. Onze spelers vliegen niet langs vier verdedigers en hameren de bal daarna tegen het net."

"Liverpool heeft het vorige seizoen afgesloten op de zevende plaats. Dan begrijp ik niet waarom we ons moeten vergelijken met Chelsea of Manchester United", besluit Hodgson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen