Koppositie Saint-Etienne op de tocht na remise

2 oktober 2010, 22:55   Bijgewerkt: 3 oktober 2010, 00:09

Saint-Etienne is zondag waarschijnlijk weer koploper-af in de Ligue 1. l’ASSE deelde zaterdag in eigen stadion de punten met Olympique Marseille (1-1) en moet derhalve vrezen dat Stade Rennes of Toulouse, die later dit weekend elkaar treffen, passeert.

Marseille, dat met dit punt naar de zesde plaats in de Franse competitie klimt, kwam na 27 minuten op voorsprong in het Stade Geoffroy-Guichard. André-Pierre Gignac tekende voor het doelpunt van de regerend landskampioen. Een klein kwartier na de rust redde Laurent Batlles een punt voor Saint-Etienne.

Saint-Etienne heeft na acht wedstrijden zeventien punten en een doelsaldo van +6. Stade Rennes bezet met vijftien punten (doelcijfers +6) de tweede plaats. Toulouse heeft veertien punten (+5) en staat daarmee derde.