Owen hoopt nog altijd op rentree bij Engeland

8 oktober 2010, 12:01   Bijgewerkt: 27 oktober 2010, 13:58

Michael Owen heeft het Engelse elftal nog niet uit zijn hoofd gezet. De aanvaller komt bij Manchester United nauwelijks aan de bak, desondanks denkt hij dat hij nog van waarde kan zijn op internationaal niveau. De laatste keer dat Owen voor Engeland speelde was 2,5 jaar geleden, in een oefenpotje tegen Frankrijk.

“Ik heb nooit besloten me niet meer beschikbaar te stelen voor Engeland”, zegt Owen in gesprek met Daily Mail. De goalgetter, die in 89 interlands veertig treffers maakte, zag bondscoach Fabio Capello voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro de voorkeur geven aan de onervaren Kevin Davies van Bolton Wanderers.

Owen, die zegt het steeds minder teleurstellend te vinden dat hij geen invitatie van Capello ontvangt, droomt van een comeback bij The Three Lions. “Ik zou het prachtig vinden om weer voor mijn land te mogen spelen”, gaat hij verder. “Maar als ik de lijst met geselecteerden zie, verwacht ik niet dat ik erbij zit. Tenzij iemand anders me belt om me het tegendeel te vertellen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen