Jans geeft Assaidi kans als 'nummer tien'

5 november 2010, 14:56

SC Heerenveen treedt dit weekend tegen Heracles Almelo aan met Oussama Assaidi als meest aanvallende middenvelder. De aanvaller krijgt, evenals in de slotfase van de wedstrijd tegen Excelsior (2-0), een kans als 'nummer tien'.

Tegen Excelsior presteerde Assaidi uitstekend achter de spits en coach Ron Jans wil daar op voortborduren. "Ik ben benieuwd hoe Oussama zich als middenvelder staande houdt", zegt de coach op de website van zijn club. Assaidi zelf is dolblij met zijn nieuwe rol. "Het is voor mij heerlijk voetballen achter de spits. Ik kom op die plek lekker tot mijn recht. Als ik aan de zijkant sta, ben ik te afhankelijk van de paar ballen die ik krijg. Soms krijg je tien minuten geen bal. Het is gewoon heel moeilijk."

Tegen Heracles keert Michal Svec na een blessureperiode terug in de basis. Rechts voorin krijgt Luciano Narsingh weer een kans, waardoor Roy Beerens verhuist naar de linkerkant. "Roy heeft een goed linkerbeen, je ziet bij hem nauwelijks of hij nu rechts of linksbenig is. Dat geldt niet voor Luciano. Hij voelt zich op rechts duidelijk beter", motiveert Jans zijn beslissing om Beerens van kant te laten wisselen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen