Bruma: "Ik ben erg gecharmeerd van PSV"

Ger
1 december 2010, 10:16

Jeffrey Bruma speelt met de gedachte om zijn loopbaan tijdelijk bij een andere club voort te zetten. De door Feyenoord opgeleide verdediger (19) is bij Chelsea nog geen vaste waarde. In de tweede seizoenshelft wil hij graag wekelijks in actie komen.

"Ik sta open voor verhuur. Het is alleen even afwachten wat Chelsea met mij van plan is. Ik zal niet zelf op manager Carlo Ancelotti afstappen om te zeggen dat ik weg wil. Dat komt een beetje vreemd over. Maar met een huurovereenkomst zal ik heel blij zijn. Tijdens de kerstvakantie hoop ik méér te horen", zegt Bruma tegen VI Radio. "Mijn speeltijd is afhankelijk van blessures van andere spelers. Ik kom net kijken. De realiteit is dat ik een aantal grote jongens vóór me heb die voorlopig de voorkeur krijgen."

De eenmalig Oranje-international richt zijn pijlen bij een eventuele verhuur in eerste instantie op de Premier League. "Dat is wel het streven, maar voor een club in Duitsland of Nederland voel ik me niet te groot. Ikzelf ben erg gecharmeerd van PSV. Zij doen mee in de top van de Eredivisie en spelen Europees voetbal. Het lijkt me leuk daar te kunnen spelen."

Een half jaar geleden wilde Chelsea nog niets weten van een overgang van Bruma. "In de zomerstop waren er veel buitenland clubs die mij wilden huren. Chelsea heeft daar destijds een stokje voor gestoken", aldus de verdediger. "Het verhaal was dat ik meer bij het eerste team zou worden betrokken. Na een half jaar zou dan een evaluatie volgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen