Bruma wijst PSV en Feyenoord vermoedelijk af

29 december 2010, 21:48

PSV en Feyenoord lijken nul op het rekest te krijgen van Jeffrey Bruma. De twee Nederlandse clubs hopen zich in de winterstop, op huurbasis, te versterkten met de jonge verdediger van Chelsea. Het lijkt er echter op dat de Nederlander aan een andere Premier League-ploeg of een Duitse formatie wordt uitgeleend.

“De kans dat Jeffrey vanaf januari voor een andere club speelt dan Chelsea, is erg groot”, zegt Bruma’s zaakwaarnemer Wessel Weezenberg in Voetbal International. “Er is veel interesse en Chelsea is bereid mee te werken aan een overstap.”

Daaraan moet wel toegevoegd worden dat Chelsea Bruma alleen wil verhuren. “Dat hebben ze nadrukkelijk gezegd”, voegt Weezenberg toe. “Over verkoop valt niet te praten. Chelsea ziet in Jeff nog steeds een speler voor de toekomst, maar hij moet wel spelen om beter te worden. Als je negentien jaar bent, kun je er niet van uit gaan dat je wekelijks in Chelsea 1 speelt. We zetten nu alle opties op een rijtje en zullen daarna een beslissing nemen die voor Jeffrey het beste is.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen