Maduro met Valencia naar vierde plaats

18 december 2010, 23:55   Bijgewerkt: 19 december 2010, 00:27

Valencia heeft het verlies van Espanyol in de derby tegen FC Barcelona (1-5) hard afgestraft. De club uit de sinaasappelstad, met Hedwiges Maduro in de basis, dwong zaterdag Real Sociedad in blessuretijd op de knieën (1-2), waardoor ze op doelsaldo de vierde plek in de Primera Division overneemt van de kleinere club van Barcelona.

De zege van Valencia kwam pas in blessuretijd tot stand. Aritz Aduriz profiteerde van een onoplettendheidje in de defensie van Sociedad, waar Jeffrey Sarpong (ex-Ajax) enkele minuten daarvoor in de ploeg was gekomen. De avond begon nog mooi voor de thuisclub. Xabier Prieto zette de Basken na een kwart wedstrijd uit een penalty namelijk op 1-0. Tino Costa maakte op slag van rust uit een harde vrije trap gelijk.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl