Mido: "Genoeg interesse bij weinig perspectief"

11 december 2010, 12:54

Onder Martin Jol kwam Mido de laatste tijd wekelijks aan speelminuten bij Ajax, maar nu de Scheveningse oefenmeester plaats heeft gemaakt voor Frank de Boer, ziet het er voor de Egyptische aanvaller een stuk moeilijker uit om speeltijd te krijgen, omdat De Boer vooral op de eigen jeugd lijkt in te willen zetten.

“Als de insteek wordt: zoveel mogelijk eigen jeugd opstellen, 'no matter what', dan kunnen Ajax en ik beter afscheid van elkaar nemen", zegt Mido in AD Sportwereld. “Maar wil de trainer de beste nummer 9, dan zal hij in deze selectie altijd bij mij uitkomen. “Dan bedoel ik de combinatie van aanspeelpunt en doelpuntenmaker."

“Martin Jol zag het in mij zitten, maar ik ben deze zomer zeker ook voor de club Ajax teruggekomen. Ik heb ermee ingestemd dat ik geen salaris krijg uitbetaald en alleen op premiebasis iets kan verdienen”, gaat Mido verder. “Ik ben bereid om elke minuut die ik speel 125.000 procent voor Ajax te geven, maar als het perspectief onder de nieuwe coach ontbreekt, dan zijn er ook vier, vijf andere clubs die interesse hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen