"Moeilijk om aanbieding van FA af te slaan"

26 december 2010, 09:39   Bijgewerkt: 26 december 2010, 09:46

Het jaar 2011 moet nog beginnen, maar in Engeland kijkt men al voorzichtig naar 2012. Na het EK van 2012 stopt Fabio Capello als bondscoach en de zoektocht naar zijn opvolger is voor Engelse media al begonnen. Tottenham Hotspur-manager Harry Redknapp lijkt één van de meest voor de hand liggende kandidaten te zijn. 

Redknapp zelf houdt de boot nog wat af, maar erkent geïnteresseerd te zijn. "Ik denk er niet te veel over na, dat heeft geen nut. Pas over achttien maanden loopt het contract van Capello af en achttien maanden is een heel lange periode in de voetbalwereld. Er kan in de tussentijd van alles gebeuren", zegt hij tegen Sky Sports.

"Maar ik heb altijd gezegd dat het voor mij, als Engelsman, heel moeilijk zou zijn om een eventuele aanbieding van de FA af te slaan", vervolgt hij. "Iedereen wil op een zo hoog mogelijk niveau werken en bondscoach van Engeland is het hoogste wat je als Engelsman kan bereiken. Maar of dat gaat gebeuren, weet ik echt niet."

Sinds 2001 was Steve McClaren de enige Engelse bondscoach van Engeland, maar hij werd al na een jaar ontslagen. Zijn voorganger Sven-Goran Erikssen hield het vijf seizoenen vol en Capello zit al sinds 2007 op de bank bij de Three Lions.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen