Redknapp wil Woodgate op huurbasis laten gaan

26 december 2010, 09:24   Bijgewerkt: 26 december 2010, 09:32

Jonathan Woodgate vertrekt mogelijk tijdelijk bij Tottenham Hotspur. De Engelse Champions League-deelnemer overweegt om de verdediger op huurbasis bij een andere club te stallen, zodat hij wat wedstrijdritme op kan doen. 

De 30-jarige Woodgate wordt de laatste jaren achtervolgd door blessures. Door een liesblessure was hij het grootste deel van dit seizoen niet inzetbaar. Inmiddels is hij vrijwel topfit, maar bij Tottenham komt hij niet in aanmerking voor een basisplaats. Een verhuurperiode is dus een optie, zegt manager Harry Redknapp. "Ik zou bereid zijn om hem op huurbasis te laten vertrekken, zodat hij wat wedstrijden kan spelen."

Volgens Redknapp hoeven clubs niet bang te zijn dat ze met Woodgate een kat in de zak halen. "Met Jonathan krijgen clubs er één van de beste centrale verdedigers van de Premier League bij", vindt de coach. "Hij is een fantastische speler, maar is lang uit de roulatie geweest. Ik denk zelf dat hij een verhuur ook wel ziet zitten."

Woodgate debuteerde in 1999 in de nationale ploeg van Engeland, maar kwam door zijn fysieke problemen tot op heden niet verder dan acht interlands. Hij speelde in het verleden voor Leeds United, Newcastle, Real Madrid en Middlesbrough.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen