AZ nog zonder Pellè tegen VVV Venlo

28 januari 2011, 16:53

De competitiewedstrijd van komend weekend tegen VVV Venlo komt voor Graziano Pellè nog te vroeg. De Italiaanse spits is onvoldoende hersteld van een virusinfectie. "Hij heeft nog wel twee à drie weken nodig voordat hij kan concurreren met de basisspelers", laat coach Gertjan Verbeek weten op de website van zijn club.

Pellè liep de infectie in de winterstop op. "Het is een behoorlijke aanslag op zijn gestel geweest. Hij belandt niet voor niets in een ziekenhuis. Hij heeft zelfs medicijnen moeten nemen die op de dopinglijst staan om het virus te overwinnen. Dat hebben we ook moeten melden", aldus de oefenmeester, die verder mogelijk niet kan beschikken over Erik Falkenburg. Hij heeft last van zijn hamstring.

Wel houdt Verbeek de optie open dat zijn club de komende dagen nog een rechtsback haalt. "We gaan ons best doen er iets bij te halen. Ik geef daar alleen mijn fiat voor als ik er helemaal achter sta. Het moet niet iemand worden die hier maar een half jaar speelt. Als je geld uitgeeft, moet je naar de lange termijn kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen