Babel: "Ik hoop Ajax vooruit te kunnen helpen"

Ger
18 januari 2011, 08:56   Bijgewerkt: 18 januari 2011, 09:23

Ryan Babel hoopt in de transfer van Ajacied Luis Suarez naar Liverpool te worden betrokken. De 24-jarige aanvaller kan bij de Engelse club niet rekenen op een hoofdrol bij het eerste elftal. Babel staat ook in de belangstelling van diverse Duitse en Engelse clubs, maar een tijdelijke terugkeer naar Amsterdam geniet zijn voorkeur.

"Ik ben geen voorstander van een definitieve transfer in de winter-window, omdat je door de korte voorbereidingstijd dan geen gelegenheid krijgt om automatismen met je ploeggenoten op te bouwen", zegt Babel in De Telegraaf. Daarom wil hij graag op huurbasis aan de slag bij Ajax. "Ik ken de club, ik ken de speelstijl en heb met een aantal jongens samengespeeld in Amsterdam of Oranje. Ik hoop Ajax een half jaar vooruit te kunnen helpen en andersom."

"De Liverpool-transfer van Luis Suarez kan voor mij de deur naar Ajax openen", stelt de Amsterdammer. "Als Liverpool en Ajax - al dan niet in combinatie met Luis - een akkoord over me bereiken, kom ik er met de club zeker uit. Om aan spelen toe te komen, ben ik bereid met veel minder salaris genoegen te nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen