Braafheid hoopt weer op Nederlands elftal

27 januari 2011, 18:34   Bijgewerkt: 27 januari 2011, 18:39

Edson Braafheid hoopt door zijn transfer van Bayern München naar 1899 Hoffenheim weer in aanmerking te komen voor een plaats in de selectie bij Oranje. Dit heeft de 27-jarige verdediger, die bij Hoffenheim met rugnummer 28 gaat spelen, zich donderdag tijdens zijn presentatie laten ontvallen.

"Voor mijn ontwikkeling is deze transfer heel belangrijk, zeker met het oog op de nationale ploeg", aldus de oud-speler van FC Twente. De linksback maakte deel uit van de selectie van het Nederlands elftal op het WK in Zuid-Afrika. Daarna raakte Braafheid echter uit beeld, omdat hij in München heel weinig aan spelen toekwam. PSV'er Erik Pieters lijkt tot nog toe de voornaamste kandidaat om de vacature op de linksbackpositie op te vullen die Giovanni van Bronckhorst achterliet. 

Toch is de nieuwe aanwinst van de nummer acht van de Bundesliga vastbesloten om zich terug te knokken in Oranje en denkt hij bij zijn nieuwe club weinig aanpassingsproblemen te ondervinden. "Ik ken de Bundesliga goed en denk dat ik me bij Hoffenheim snel thuis voel", aldus Braafheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen